DANCE NATION ще гостува отново в Котел

DANCE NATION ще гостува отново в Котел
13.06.2024 / 08:10

На 21.06.2024 г. /петък/ известния танцьор Борис Панайотов и Dance Nation отново ще гостуват в град Котел. За всички, които обичат танците и музиката, ще бъде организирано безплатно забавление за начинаещи с много танци и незабравими емоции!

 

Поканете своите приятели и нека всички се забавляваме заедно от 18:00 ч. пред сградата на Община Котел.

 

DANCE NATION – са групови танци за начинаещи и напреднали, за малки и големи, за всички, които имат желание да се забавляват танцувайки! В тези класове, хората, които желаят да танцуват се срещат с различни стилове танци – латино, денс, хип хоп, поп, ориентал и още много други танцови и музикални култури от цял свят. В тях човек не само може да разпусне от ежедневния стрес и напрежение, но също така и да поддържа добра физическа форма чрез силата на танците!

 

Припомняме, че благодарение на миналогодишното издание на DANCE NATION, най-танцуващата тогава дама от града – Любов Бранкова, получи специалната награда от създателя на Dance Nation – Борис Панайотов от гр. Сливен. По-късно тя се сдоби със сертификат за водене на групови класове. От ноември 2023 г., Бранкова провежда 2 пъти в седмицата /понеделник и четвъртък/ своите класове и всеки желаещ може да ги посети от 19:00 ч. в залата на Център за подкрепа за личностно развитие – Котел /бивш Младежки дом/.

Община Котел
 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев