Сливен, кратки вечерни новини, 08.08.2023 г., вторник

Сливен
08.08.2023 / 15:53

30-и юбилеен Национален събор на каракачаните в България ще се проведе в местността Карандила в последната събота на месец август.

До 10 август е удължен срокът за подаване на документи за съдебни заседатели за Окръжен съд Сливен и Районен съд Сливен.

Община Сливен започва дейности по облагородяване на пространството около новостроящата се църква „Света Петка“ до Парк „Юнак“.

Кметът на община Сливен Стефан Радев участва днес в среща на представители на Националното сдружение на общините в Република България с министъра на културата Кръстю Кръстев.

Екипи на РУ-Сливен, участък "Надежда“ и сектор "Специални тактически действия“ към ОДМВР-Сливен са извършили контрол и множество проверки през почивните дни в град Сливен при специализирана операция.

Тази сутрин започна акция на полицията в Сливенско по метода широкообхватен контрол за употреба на алкохол, наркотични вещества, редовни документи, техническа изправност на превозните средства – екипите проверяват автобуси, леки и товарни автомобили.

Ръководството на БСП в София забрани на социалистите в Сливен да издигнат кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на общината.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев