Сливен, кратки вечерни новини, 03.08.2023 г., четвъртък

Сливен
03.08.2023 / 16:10

Маринчо Христов е новият областен управител на област Сливен, той е назначен с решение на правителството.

Заради системни вандалски прояви по контейнерите за разделно събиране на дрехи, обувки и домашен текстил в Сливен, предстои демонтирането им и изпращането за ремонт.

Улиците "Ал. С. Пушкин“ и "Петко Д. Петков“ стават еднопосочни с цел облекчаване на трафика, особено на възлови места – около ОУ "Димитър Петров“ и около Военна болница.

Група от близо 20 мигранти е задържана на 268 км на АМ „Тракия“ край Сливен, те били превозвани в бус, който аварирал и бил изоставен в аварийната лента.

Дарителска сметка за изграждане на бюст-паметник на войводата Кръстьо Асенов в Сливен бе обявена в деня на 120-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

Община Сливен кани днес жителите и гости на Сливен на безплатно автокино, ще бъде прожектиран българския филм „Чалга“ по сценарий и режисура на Мариан Вълев.

В Кардиологично Отделение и сектор инвазивна кардиология на МБАЛ „Хаджи Димитър“ гр. Сливен със Завеждащ отделение д-р Блецова и екипа от сектор инвазивна кардиология с ръководител д-р Радев и с участието на д-р Борисов беше извършена успешно поредната високотехнологична коронарна интервенция на комплексна лезия в съчетание с коронарна литотрипсия на 78-годишен пациент.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев