ОДМВР-Сливен: Да отбележим заедно професионалния празник на служителите в МВР

пл.Хаджи Димитър
03.07.2023 / 12:36

Уважаеми граждани,

Очакваме Ви утре / 4 юли / на площад „Хаджи Димитър” в град Сливен по случай професионалния празник на Министерство на вътрешните работи

 

Областна дирекция на МВР в Сливен кани жителите и гостите на града да се присъединят към празничното отбелязване на 144 години от създаване на Министерството на вътрешните работи. Празничната програма ще започне в 10,00 час пред паметника на Хаджи Димитър и включва приветствие към служителите на МВР, тържествен молебен за здраве, закрила и успех на полицейските части и знамената на Република България и представителното знаме на Областна дирекция на МВР-Сливен, поднасяне на венци на признателност към подвига на загиналите за свободата на България и на полицейските служители, отдали живота си в изпълнение на служебния си дълг.

Специализирани автомобили и техника, използвани в ежедневната работа на полицията и от специалните части на дирекцията, ще бъдат изложени на площада и при желание могат да бъдат разгледани отблизо. Ще има възможност да бъде изпробвана техниката, използвана от пътна полиция за проверка на алкохол и скорост, методите и оборудването за разследване на престъпления на криминалистическата лаборатория и други.

Очакваме Ви, за да отбележим заедно професионалния празник на служителите в МВР.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев