Сливен, кратки вечерни новини, 04.09.2023 г., понеделник

Сливен
04.09.2023 / 15:52

През месец септември мандрата на Пламен Крумов ще открие фирмен магазин в Сливен, където ще се продават всички продукти на дружеството – магазинът ще се намира на бул. „Христо Ботев“, до гумаджийницата.

Минчо Афузов е номинацията на БСП – Сливен за кмет на Общината, кандидатурата на бившия областен управител бе подкрепена от 57 делегати на общинската конференция на партията.

Предстоят ремонти на бившия военен стадион в Сливен, съоръжението бе предоставено безвъзмездно на Общината от Министерството на отбраната.

Нова организация на движението за пътни превозни средства предстои да бъде въведена в квартал „Руски“ в Сливен от 4 септември, понеделник.

Вандали за пореден път потрошиха кът за отдих в Сливенския балкан – потрошени са пейките, параклиса и мостчетата към "Халката".

През месеците септември и октомври медицинска лаборатория „ЛИНА“ показва своята грижа към здравето на пациентите, като предлага безплатни изследвания на кръвна захар и пикочна киселина.

Младите състезатели от сливенския шахматен клуб „Сините камъни“ станаха вицешампиони при юношите до 10 г. на Държавното отборно първенство по класически шах в Кранево.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев