Сливен, кратки вечерни новини, 19.10.2024 г., събота

Сливен
19.10.2024 / 15:55

По повод 18-ти октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора, Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен проведе дискусионен форум на тема „Противодействие на трафика на хора и превенция на рисково поведение при малолетни и непълнолетни лица”, със студенти втори курс, специалност „Педагогика” в Технически университет – София, Инженерно-педагогически факултет – Сливен, в рамките на дисциплина „Методи за работа с деца и младежи в риск”, под ръководството на доц. д-р Марлена Данева.

Специализиран екип от Сухопътните войски успешно унищожи опасен боеприпас, открит в област Сливен.

Сливенският окръжен съд реши да задържи мъжа, който е обвинен в изнасилване на 14-годишно момиче.

Кметът на Сливен, Стефан Радев, участва в разширено заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общините „Тракия“, проведени в Болярово.

На 17 октомври Община Сливен и „Балбок Инженеринг“ АД проведоха еднодневна кампания за безвъзмездно събиране на опасни отпадъци от домакинствата.

Областният управител Чавдар Божурски присъства на официалното дипломиране на Випуск 2024 на Филиал Сливен към Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.

Осмият випуск на Филиал Сливен на Медицински университет „Д-р Параскев Стоянов“ – Варна се дипломира тържествено.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев