Сливен, кратки вечерни новини, 13.09.2024 г., петък

Сливен
13.09.2024 / 15:56

Областният управител на Сливен, Чавдар Божурски, участва в работна среща, свързана с подготовката на предстоящите парламентарни избори и обезпечаването им с необходимите материали и техника.

Община Сливен обнови пешеходните пътеки около училищата и детските градини, като в някои населени места остават само довършителни дейности.

В Градската градина на Сливен вече са разположени шатрите, на които ще се предлага местна продукция, а сцената е готова за изпълнителите от програмата на Фестивала на 100-те войводи, който ще се проведе на 13 и 14 септември.

Днес граждани на Сливен поставиха въпроси, свързани с благоустрояването и обновяването на междублоковите пространства в кварталите, по време на срещи с кмета Стефан Радев.

Утре ще се проведе втория общоградски поход до кръста на Бармук баир.

Предложение за изграждане на ново кръгово движение с пластмасови елементи бе одобрено от Комисията по безопасност на движението в Сливен.

На 12 септември в Художествената галерия „Димитър Добрович“ в Сливен, „Узунова къща“, бе открита изложбата на Юлия Красовска „Щрихи от творчеството на Михайло Парашчук в България”.

С близо тричасов концерт снощи в града под Сините камъни завърши творческата академия на талантите.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев