Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 12.09.2024 г.

ОД МВР - Сливен
12.09.2024 / 09:36

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 11.09.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 12.09.2024 Г.

 

Сливен: Криминалисти на РУ-Сливен работят по кражба на кабели от строителен обект. Сигналът е получен на 11 септември. От обект, намиращ се на бул. „Хаджи Димитър“ в град Сливен, са откраднати кабели с обща дължина 170 метра. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: На 11 септември, в 13,55 часа, в дежурната част на РУ-Котел е получено съобщение за настъпило пътно произшествие. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от водач на 62 години от град Кърджали, след като е загубил управление, се е преобърнал извън пътното платно на около километър след село Градец. Мъжът е пътувал сам в посока град Котел по път ІІ-48. Откаран е за оказване на медицинска помощ в болнично заведение в град Сливен без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

___________________________________________

 

През изминалото денонощие в ОДМВР-Сливен са съставени 51 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 20 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 9 протокола за предупреждение.

 

Направени са 56 проби за употреба на алкохол и 8 за наркотици.

 

Регистрирани са 4 пътни произшествия – 1 на територията на РУ-Нова Загора и 2 на територията на РУ-Котел без пострадали. Взето е отношение по ЗДвП. Едно произшествие с пострадал на територията на РУ-Котел, за което е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев