Сливен, кратки вечерни новини, 04.09.2024 г., сряда

Сливен
04.09.2024 / 15:55

До няколко седмици ще е завършен ремонтът на лифта край Сливен.

Трима лекари и три медицински сестри ще бъдат назначени в регионалната база за спешна медицинска помощ по въздух в Сливен.

Българската федерация по колоездене изпрати благодарствено писмо до кмета Стефан Радев, изразявайки своята признателност за сътрудничеството и подкрепата при организирането и провеждането на 71-ата Международна колоездачна обиколка на България.

Делегация от община Сливен, ръководена от заместник-кмета Камен Костов, посети побратимения унгарски град Печ, за да отпразнува техния празник на 1 септември.

През изминалото денонощие в ОДМВР-Сливен са съставени 87 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 12 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

Регионална здравна инспекция-Сливен създаде организация осъществяване на дейностите по сдвояване на електронното пациентско досие с мобилно устройство на желаещите граждани, на изнесено работно място, извън сградата на РЗИ-Сливен на 4-ти и 5-ти септември 2024 г. – гр. Сливен, бул. "Христо Ботев“ №1, пред Медицински център "Д-р Г. В. Миркович“ ЕООД.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев