Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 27.03.2024 г.

ОДМВР-Сливен
27.03.2024 / 09:35

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 26.03.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 27.03.2024 Г.

 

Сливен: Притежание на наркотици са установили полицейски служители от участък „Петолъчка“ при нощния обход в малките населени места на община Сливен. В 01,00 часа на 27 март е извършена проверка на лек автомобил „Алфа Ромео“. В автомобила е открита и иззета опаковка, съдържаща вещество, което при полевия тест за наркотици е реагирало положително. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа е установено в частен имот в село Градец. Проверката е извършена от служители на РУ-Котел и EVN КЕЦ. Образувано е досъдебно производство.

--------------------------

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 105 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП и КЗ.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 36 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране и други. Съставени са 11 протокола за предупреждение.

 

Направени са 115 проби за употреба на алкохол и 3 за наркотици-не са констатирани положителни резултати.

 

Служители на РУ-Твърдица са провели беседи на тема пътна безопасност с ученици от училище „Неофит Рилски“ и детска градина „Щастливо детство“ в град Твърдица.

 

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екип на РСПБЗН-Котел е ликвидирал пожар, без да причини преки щети, възникнал от запалени отпадъци в землището на село Градец. Сигналът е получен в 18,18 часа на 26 март.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев