Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 01.03.2024 г.

ОД МВР - Сливен
01.03.2024 / 12:56

Кражба на златни накити е разкрита след разследване на сектор „Криминална полиция“ кал РУ-Сливен. Полицейските служители започват работа по случая на 19 февруари след подаден сигнал от жена на 53 години за кражба на златни накити на стойност 700 лева от жилището й в град Сливен. След проведени издирвателни действия извършителят е установен. Той е криминално проявен мъж на 40 години от град Сливен. Задържан е за 24 часа. Направил е самопризнания и е върнал откраднатите вещи. Работата по досъдебното производство продължава.

 

Притежание на наркотици са установили полицейски служители от участък „Надежда“ при специализирана операция. Акцията е в ход и се провежда на територията на град Сливен. Днес, малко след полунощ, в квартал „Надежда“ е извършена проверка на 38-годишен мъж. В него е намерена и иззета кутийка, съдържаща кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Екипи на РДПБЗН- Сливен са ликвидирали своевременно 8 пожара, без да причинят преки щети, възникнали в отпадъци и битови помещения - екипи на РСПБЗН-Сливен са ликвидирали пожари без щети при запалено ел. табло в кв. „Дружба и забравена храна на готварска печка също в кв. „Дружба“, и 4 сигнала за запалени отпадъци; екипи на РСПБЗН-Котел са гасили 2 пожара, вследствие на запалени отпадъци.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев