Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 27.02.2024 г.

ОД МВР - Сливен
27.02.2024 / 10:09

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 26.02.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 27.02.2024 Г.

 

Сливен: 49-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 27 февруари от екип на група „Патрулно-постова дейност“ към РУ-Сливен, по време на ежедневния контрол по пътна безопасност. Водачът е спрян малко след полунощ на ул. „Д. Димитров“ в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

Служители на РУ-Сливен работят по заявена джебчийска кражба. В късния следобед на 26 февруари 45-годишен мъж от град Кермен е съобщил, че портфейлът му е бил откраднат в района на автогарата в град Сливен. В него е имало лични документи и сумата от 60 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 3 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Оказана е една техническа помощ от екип на РСПБЗН-Нова Загора при сигнал за заключено дете в апартамент. С помощта на техническо средство екипът е отворил входната вратата и е предал детето на неговите близки. Своевременно са ликвидирани два пожара, без да причинят щети, възникнали в сухи треви и отпадъци от екипи на РСПБЗН-Сливен.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев