Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 23.01.2024 г.

ОД МВР - Сливен
23.01.2024 / 11:45

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 22.01.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 23.01.2024 Г.

 

Сливен: Полицейски служители от участъци „Запад“ и „Петолъчка“ към РУ-Сливен са посетили сигнали за силна музика, междусъседски скандали и други нарушения по време на специализирана операция по противодействие на престъпността и опазване на обществения ред. Акцията е осъществена през почивните дни в малките населени места на община Сливен. Извършени са проверки на превозни средства, лица, търговски и други обекти. Посетени са два сигнала за междусъседски скандали, един за висока музика и два за кражби. Съставени са три протокола за предупреждение.

 

Нова Загора: 18-годишен младеж от село Събрано е задържан за кражба на пари от частен дом в същото село. Полицейските служители установяват, че задържаният е съпричастен към кражба на сумата от 610 лева, извършена на 19 януари. Той е направил самопризнание и е върнал част от откраднатата сума. По случая е образувано бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РСПБЗН – Сливен са се отзовали на 2 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

В 13,46 часа е получен сигнал за пожар в отпадъци на 260 км. в района на автомагистрала „Тракия“. Произшествието е ликвидирано, без да причини преки материални щети.

В 22,44 часа е получен сигнал за запален комин на къща, намираща се на ул. „Асеновска“ в град Сливен . Произшествието е ликвидирано, без да причини преки материални щети.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев