Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 22.12.2023 г.

ОД МВР - Сливен
22.12.2023 / 09:51

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 21.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 22.12.2023 Г.

 

Сливен: Служители на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен за кратко време на са разкрили кражба в село Сотиря и са задържали извършителите. На 21 декември 46-годишен мъж е подал заявление за кражба на домашно животно-кобила, на стойност 2000 лева. След проведените издирвателни действия животното е намерено в пристройка към частен имот в същото село. Извършителите на кражбата са две момчета- на 18 и 17 години от село Сотиря. Направили са самопризнания. Животното е върнато на собственика. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Криминалисти на РУ-Сливен издирват 42-годишен мъж от село Желю войвода, който е отправил закана за убийство към съпругата си в условия на домашно насилие. Сигналът е подаден на 21 декември в участък „Петолъчка“. Мъжът не е установен на адреса и към момента се укрива. На жената е предложена правна помощ. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Оказана е една техническа помощ при пренасяне на болен от дома му в град Сливен до екип на ЦСМП. Своевременно са ликвидирани произшествия, без да причинят преки щети, възникнали в контейнер за отпадъци в град Сливен и запален комин на къща в град Котел.

 

На 22 декември, в 03,04 часа в РСПБЗН - Нова Загора е получен сигнал за горящ лек автомобил “Кадилак“ на ул. „Ангел Кънчев“ в град Нова Загора. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Нова Загора. Лекият автомобил е унищожен. Пострадали няма. Причината за пожара е в процес на установяване.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев