Сливен, кратки вечерни новини, 14.12.2023 г., четвъртък

Сливен
14.12.2023 / 15:55

Каракачанската общност в Сливен представи традициите си с изложба и концерт в зала „Сливен“.

Община Сливен получи награда от Асоциация „Прозрачност без граници“ по време на представянето на изследване на Асоциацията Индекс на местната система за почтеност за 2023 г., което се състоя на 12 декември в София.

Втора за новия мандат сесия на общинския съвет в Сливен се проведе днес – основният мотив за свикването му са предложения, свързани с текущи и неотложни дейности на Общината, които трябва да бъдат разгледани и гласувани преди края на календарната година.

Пощенската марка, посветена на известния архитект – новатор арх. Захари Илиев, бе валидирана на 12 декември от началника на Областната пощенска станция Красимира Панайотова, зам. кмета Пепа Чиликова и художничката Маргарита Дончева.

Дванадесетокласници от Професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев“ в Сливен представиха в открит урок своите предложения за Коледно-Новогодишната трапеза.

Съветът по туризъм към Община Сливен одобри отчета за дейностите, свързани с туризма за 2023 година.

В зала „Сливен” на 15.01.24 г. от 19:00 ч. ще представена забавната комедия „Веселата карета” с участието на Димитър Ковачев – ФЪНКИ, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска и др.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев