Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 14.12.2023 г.

ОД на МВР Сливен
14.12.2023 / 09:51

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 13.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 14.12.2023 Г.

 

Сливен: 29-годишен мъж от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „Опел Астра“ след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 14 декември в 03,00 часа в сливенския квартал „Колю Фичето“. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ-Сливен издирват извършител, причинил телесна повреда на 39-годишен мъж. На 12 декември, около 23,40 часа, в РУ-Сливен е получен сигнал за възникнал конфликт между двама мъже в село Тополчане. Пострадалият е получил нараняване на главата и временна загуба на съзнание. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

Нова Загора: 52-годишен мъж от град Стара Загора, водач на лек автомобил „Форд Фокус“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 13 декември в 10,25 часа от патрулен екип на РУ- Нова Загора. Лекият автомобил е спрян за проверка на ул.“Патриарх Евтимий“ при полицейски обход в град Нова Загора. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за произшествия. Оказана е техническа помощ при един от сигналите. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в отпадъци и сухи треви в Нова Загора, Сливен и Котел.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев