Сливен, кратки вечерни новини, 12.12.2023 г., вторник

Сливен
12.12.2023 / 15:55

Областният управител на Сливен инж. Маринчо Христов проведе среща с Джеймс Камбел – изпълнителен директор на Blythswood Care, шотландска благотворителна организация, и неговата съпруга Елизабет Камбел, която е дъщеря на Лорд Маккай, член на Камарата на Лордовете към Обединено Кралство Великобритания.

Започнаха откритите приемни на общинските съветници от ГЕРБ в Сливен – традиционните срещи с граждани ще се провеждат всеки понеделник от 10:00 до 12:00 ч. и от 13:30 до 15:30 часа.

Община Сливен съвместно с РИОСВ в Стара Загора организираха информационна среща за популяризирането и опазването на резерват „Кутелка“.

Възможностите за планинско колоездене в природен парк (ПП) "Сините камъни" край Сливен бяха сред темите, които обсъдиха вчера представители на различни институции в информационна среща за опазването на резервата, организирана от община Сливен и Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – Стара Загора.

Окръжният съд в Сливен промени мярката за неотклонение от "парична гаранция" на "домашен арест" спрямо 45-годишният Йордан Стоянов, обвинен в домашно насилие.

През изминалото денонощие в Сливенско са регистрирани 10 заразени с коронавирусна инфекция.

Рекордно намаление от 40% преди Коледа предлага сливенския магазин Lee Cooper, който се намира в центъра на града, на – бул. „Хаджи Димитър“ №25.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев