Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 30.11.2023 г.

ОД МВР - Сливен
30.11.2023 / 10:12

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 29.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 30.11.2023 Г.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен работят по сигнал за кражба от гараж в квартал „Ст. Заимов“ в град Сливен. Заявлението е подадено на 29 ноември от 63-годишния собственик. Пред органите на реда той е обяснил, че сутринта на същия ден е установил кражба от гараж, негова собственост, на двигател за лек автомобил, косачка „Щил“, конвектор за преобразуване на ток и машина за разпробиване. Стойността на населената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 29 ноември, в 18,03 часа, в дежурната част на ОДМВР-Сливен, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на бул. „Ст. Караджа“ в град Сливен. 38-годишен водач на лек автомобил „Ягуар“ е ударил момиче на 13 години, пресичащо пътното платно на пешеходна пътека. Детето е откарано в болничко заведение, по първоначални данни с фрактура на раменна кост, без опасност за живота. Водачът е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества-пробите са отрицателни.

 

Нова Загора: На 29 ноември, окол 10,00 часа, е получен сигнал за възникнало пътно произшествие на ул. „М. Балкански“, пред училище „Христо Ботев“, в град Нова Загора. Произшествието е станало с момче на 12 години. Детето е изскочило внезапно на платното за движение. Не е пресичало на пешеходна пътека. То е излязло тичайки от хранителен магазин и се е ударило странично в автомобил, който в същия момент се е движил по улицата. Детето е прегледано в ЦСМП-Нова Загора и освободено. Водачът е изпробван за употреба на алкохол- пробата е отрицателна. По-късно през деня детето е откарано в болнично заведение в град Сливен, където е установено комоцио. Настанено е за лечение, без опасност за живота. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев