Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 20.11.2023 г.

ОД МВР - Сливен
20.11.2023 / 10:30

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 17.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 20.11.2023 Г.

 

Нова Загора: Наркотици и незаконни боеприпаси са иззети от криминалисти на РУ-Нова Загора при полицейска операция на 17 октомври. Акцията е по линия наркотици и е проведена на територията на РУ-Нова Загора. Извършена е проверка на адрес в село Съдиево, обитаван от мъж на 60 години. В жилището полицейските служители са намерили и иззели два плика, съдържащи изсушени съцветия, които при теста са реагирали на канабис. Иззета е и кутия, съдържаща незаконно притежавани боеприпаси. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ-Нова Загора са установели неправоспособен водач, който управлява лек автомобил „Сеат Ибиза“, след като вече има наложено административно наказание за същото нарушение. Проверката е извършена на 18 ноември, в 20,00 часа, при нощния обход в град Нова Загора. Водачът е на 37 години от град Нова Загора. Отказал е проба за употреба на наркотични вещества. Задържане за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ-Нова Загора работят по сигнал за кражба от товарен автомобил „Фолксваген“. Сигналът е подаден на 19 ноември в 21,00 часа за взломен автомобил, паркиран на улица в новозагорския квартал „Шести“. Малко по-рано същата вечер неизвестен извършител, след като счупил прозорците на лекия автомобил, е извършил кражба на два чувала с дамски дрехи и обувки. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Служители на РУ-Котел са задържали 25-годишен турски гражданин, водач на товарен автомобил „Даф“. Проверката е извършена на 17 ноември, в 22,28 часа, на улица "Васил Левски“ в град Котел. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. Водачът е задържан. По случая е образувано бързо производство.

 

Сливен: Автомобил с фалшиви регистрационни номера е установен от полицейски служители на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен. Проверката е извършена на 19 ноември при нощния обход в малките населени места на община Сливен. На път І-6 в село Калояново е спрян лек автомобил „БМВ“, управляван от водач на 20 години от град Сливен. На мястото на регистрационната табела е поставен номер, който не е издаден от съответния орган. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев