Сливен, кратки вечерни новини, 25.10.2023 г., сряда

Сливен
25.10.2023 / 15:49

Високотехнологичен болничен комплекс „Сърце и мозък“ днес е в Сливен и измерва кръвното налягане на желаещите.

Община Сливен и Бургаски свободен университет подписаха споразумение за сътрудничество – двете страни се споразумяха за взаимен обмен на информация, знания, идеи, добри практики, за привличане на стратегически инвеститори и координиране, разработване и изпълнение на съвместни дейности и инициативи във връзка с развитието на „Индустриален парк-Сливен“ и региона.

В навечерието на Димитровден – празника на Сливен, Общината кани жители и гости на концерт тази вечер с участието на популярната певица Михаела Маринова и вокално трио „Дежавю“.

Комисар Владимир Демирев, директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Сливен, връчи днес благодарствен адрес на Марин Радулов, предприемач от село Малко Чочовени, за неговия съществен принос при овладяване и погасяване на пожар, обхванал голяма площ.

Министърът на културата Кръстю Кръстев взе участие в отбелязването на 130 години от раждането на една от най-ярките български авторки Елисавета Багряна в Сливен.

Община Сливен поздрави сливенските акробати, които представиха достойно страната ни и града ни на Европейското първенство по акробатика във Варна.

Областният съвет на Българския Червен кръст (БЧК) в Сливен отбелязва 145-ата годишнина от началото на своята благотворителна организация.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев