Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 24.10.2023 г.

ОД МВР - Сливен
24.10.2023 / 10:24

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 23.10.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 24.10.2023 Г.

 

Сливен: На 23 октомври, в 19,35 часа, в дежурната част на РУ-Сливен е поспадал сигнал за настъпило пътно произшествие на път ІІ-53 до летище „Бършен“. Инцидентът е станал на отбивката за станцията за метан между лек автомобил „Мерцедес“, управляван от водач на 39 години, лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от водач на 32 години, и лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от водач на 30 години. Всички участници в произшествието са от град Сливен. Пострадал е водачът на лекия автомобил „Опел Зафира“. Той е транспортиран до болнично заведение в град Сливен с фрактури на ръка и ключица, без опасност за живота. Причините са произшествието са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: В РУ-Нова Загора е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано МПС от неправоспособен водач. Проверката е извършена на 23 октомври в село Караново. Полицейски екип е спрял лек автомобил „Ауди 80“, управляван от 29-годишен мъж, жител на общ. Пазарджик. В хода на проверка се установява, че водачът е неправоспособен, автомобилът е с прекратена регистрация и регистрационните номера са издадени за друго превозно средство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви и отпадъци, от екипи на РСПБЗН в Нова Загора. Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал техническа помощ при един от сигналите.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев