КОД откри кампанията си в Сливен с изисканост, стил и ясни, категорични послания към избирателите

КОД 22 Местни избори 2023 Сливен 01
12.10.2023 / 17:53

Тъмносините в Сливен откриха кампанията си в приятна и одухотворена обстановка с коктейл и симфонична музика на живо в изпълнение на музиканти от Сливенския симфоничен оркестър.

За откриването специално бяха дошли д-р Петър Москов, председател на партия Консервативно обединение на десницата - КОД, партийни функционери и гости от София.

 

Пред присъстващите в Кръглата зала на хотел „Централ“ д-р Москов припомни ценностите на Консервативната десница, а именно, че има ляво, има дясно, истина и неистина, правилно и погрешно, че политическата активност и действия се основават на ефективното използване на парите, които са всъщност парите на данъкоплатците, а не някакви държавни пари. В този смисъл КОД е малкото островче, носителят на дясната идея, на което се събират всички, избрали другия, трудния, но правилния път, островче, което вече се разширява. Нови и нови хора, уморени от политическите водовъртежи се присъединяват на местно и национално ниво. Хората в КОД, които отказват да прекрачат определени морални граници, привличащи нови и нови симпатизанти могат да ни върнат към нормалното, там където има политическо противопоставяне, основано на идеи. Капиталът и силата на консерваторите в Сливен, начело с Димитър Сяров не е в големите финансови и медийни възможности, с които разполагат другите, а в човешкия капитал – тези, които не са се предали през годините и които знаят, че тяхното място е тук.

 

Димитър Сяров, водачът на листата с номер 22 заяви като цел влизането на Десницата в бъдещия общински съвет на Сливен. Там Димитър Сяров би предложил и работил за изграждането на паметник на Добри Чинтулов, както и за поставянето на Вечен огън, с който общината да увековечи имената на загиналите за свободата на Сливен.

 

Десницата в Сливен, в лицето на партия КОД излиза на тези избори с листа за общински съветници. Водач е адвокат Димитър Сяров - два пъти депутат, областен управител и заместник-председател на Общинския съвет. Втора е д-р Мая Миланова - дерматолог. Трети е Тодор Константинов – музикант от Сливенския симфоничен оркестър. Четвърти е инж. Михаил Вълчев – бизнесмен, пети е Борил Димитров - климатолог, шести е Георги Мавродиев - адвокат, седми е Станимир Койчев - фармацевт, осми е инж. Боряна Виденова - специалист по ВиК, девета е Пепа Митева – икономист.

 

За партия КОД с водач Димитър Сяров можете да гласувате с бюлетина №22.

 

Още снимки от новината

КОД 22 Местни избори 2023 Сливен 02
КОД 22 Местни избори 2023 Сливен 03

 

снимки: Адриана-Белла Белева
 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев