Христо Стоичков пожела успехи и футболни върхове на ФК "Сините камъни" - Сливен по повод десетгодишнината на клуба

Христо Стоичков пожела успехи и футболни върхове на ФК "Сините камъни" - Сливен по повод десетгодишнината на клуба
26.09.2023 / 09:37

Високи успехи, добри резултати и най-големия връх във футбола - това пожела на Футболен клуб "Сините камъни" в Сливен Христо Стоичков, който бе специален гост на празника по повод десетгодишнината му. Юбилеят събра в зала "Васил Левски" в града стотици почитатели, а сред звездните гости бяха още Красимир Балъков, Христо Порточанов, Димитър Димитров – Херо, Валери Божинов и други.

 

Стоичков благодари на многобройната публика в зала "Сливен" за топлото посрещане и обичта, от която никога не бил лишен през годините му като футболист и след това. "Спортът винаги обединява, не трябва да се делим, а винаги да надграждаме", обърна се той към малките футболисти на сливенския клуб и техните треньори и им пожела да се трудят много. "За да станеш добър спортист, трябва много пот, труд и най-важното да се уважавате, обичате и помагате", посъветва ги той.

 

Собственикът на ФК "Сините камъни" Пламен Крумов подари на Стоичков кама с препратка към спортния му псевдоним и като на ценител. "Благодаря на всички любители на футбола, защото, ако не бяхте вие, нямаше да я има и школата", обърна се към присъстващите Крумов.

 

Зрителите наблюдаваха демонстрационен мач между възпитаниците на клуба от набор 2013, както и между отбора на звездите и този на Пламен Крумов.

 

Във ФК „Сините камъни“ тренират 236 деца в различни възрастови групи, от които 210 постоянни и 26 преходни. Десет са треньорите. Школата е сред най-големите частни школи в страната.

ВЕЛИНА ВАСИЛЕВА
БТА-Сливен
Снимка: ВЕЛИНА ВАСИЛЕВА
 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев