Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 25.09.2023 г.

ОД МВР - Сливен
25.09.2023 / 12:44

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 22.09.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 25.09.2023 Г.

 

Твърдица: 53-годишен мъж от град Шивачево, водач на лек автомобил „Тойота Ярис“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 22 септември в 23,20 часа от полицейски екип при контрол по пътна безопасност в град Шивачево. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Служители на РУ-Твърдица работят по сигнал за кражба от цех на фирма в землището на град Шивачево. Заявлението е подадено на 23 септември, кражбата е извършена за времето от началото на месец септември. Откраднати са два броя монитори, компютър и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: Притежание на наркотични вещества е установено при извършване на патрулна дейност в град Сливен. На 25 септември в 00,05 часа е извършена проверка на 20-годишна жена от град Сливен. В нея е намерена опаковка, съдържаща зелена листна маса, която при теста е реагирала на канабис. Задържана е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Полицейски служители от участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен са се отзовали на сигнал за сбиване в село Тополчане. Сигналът е получен на 24 септември в 22,40 часа.

Пострадал е мъж на 48 години, който е откаран със собствен транспорт до болнично заведени в град Сливен с наранявания по главата. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: Криминалисти на РУ-Нова Загора са задържали жена на 50 години за причиняване на материални щети. На 22 септември тя е унищожила стъкла на прозорци и покъщнина в частен имот, намиращ се в село Богданово. Имотът е собственост на 43-годишен мъж, с когото задържаната е в роднински отношения. Нанесените щети са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: 38-годишен мъж е задържан от полицията в Котел след постъпил сигнал за отправени от него заплахи за убийство към съпругата му. Заявлението е получено на 21 септември. Мъжът е установен и задържан още същия ден. На жената е осигурена правна помощ. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев