Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 23.08.2023 г.

ОД МВР - Сливен
23.08.2023 / 10:45

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 22.08.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 23.08.2023 Г.

 

Сливен: Специализирана операция по противодействие на престъпленията срещу собствеността, личността, наркоразпространението, нерегламентираното разкомплектоване на автомобили и контрол по пътна безопасност е проведена на 22 август на територията на община Сливен. В операцията са участвали служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, РУ-Сливен и РИОСВ - Стара Загора.

В хода на акцията са проверени заложни къщи, игрални зали, търговски и други обекти, частни домове, лица и превозни средства.

Извършени са проверки на пунктове за изкупуване на черни и цветни метали. В имот, намиращ се в индустриалната зона на град Сливен, е установена нерегламентирана площадка за разкомплектоване на автомобили и налични 20 излезли от употреба МПС. Резултатите от извършената проверка са отразени в протокол на РИОСВ - Стара Загора.

По време на операцията са извършени проверки в заложни къщи за установяване на вещи, обект на кражба. Извършен е контрол по ЗДвП- за установените нарушения са съставени актове и фишове.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев