Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 07.08.2023 г.

ОД МВР - Сливен
07.08.2023 / 11:24

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 04.07.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 07.08.2023 Г.

 

Сливен: Притежание на наркотични вещества са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. На 6 август, около 16,20 часа, на ул. „Йордан Богдар“, екип на група „Охрана на обществения ред“ е извършил проверка на 18-годишен младеж от град Сливен. В него е намерено и иззето пликче, съдържащо суха листна маса, която при теста реагирала на марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

 

28-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 4 август, около 14,30 часа, в сливенския квартал „Младост“, при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

 

На 5 август, около 18,00 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие без пострадали с причинени леки материални щети. Лек автомобил „Мазда“, управляван от водач на 67 години, при движени по бул. „Цар Симеон“ е ударил паркиран лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 2,00 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Котел: 20-годишен водач на лек автомобил „Ауди“ е хванат да управлява след употреба на наркотици. Проверката е извършена на 4 август в село Градец от полицейски служители към участъка в селото. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

 

Нова Загора: 34-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ е хванат да управлява след употреба на наркотици. Проверката е извършена на 4 август, около 23,50 часа, в град Нова Загора от полицейски екип, при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на наркотични вещества, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев