Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 03.07.2023 г.

ОД МВР - Сливен
03.07.2023 / 10:42

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 30.06.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 03.07.2023 Г.

 

Нова Загора: 50-годишен водач на лек автомобил „Опел Вектра“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 30 юни, около 22,45 часа, на ул. „Цар Освободител“ в град Нова Загора, при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Сливен: 38-годишен водач на лек автомобил „Ауди А6“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена по време на ежедневния контрол по пътна безопасност в град Сливен на 2 юли, в 10,20 часа. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Криминалисти на РУ-Сливен работят по случаи на причинена телесна повреда и кражба на вещи от лек автомобил. Заявленията са подадени на 2 юли.

Около 20,00 часа в района на търговския център в кв. „Българка“ в град Сливен неизвестен извършител е нанесъл удар и причинил наранявания в областта на лицето на 24-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство.

За времето от 29 юни до 1 юли неизвестен извършител е откраднал инструменти и други вещи от специален автомобил „Мерцедес“, паркиран на ул. „Асеновска“ в град Сливен. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 2 юли, в 23,55 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на бул. „Бургаско шосе“ в град Сливен. Лек автомобил „Мерцедес“ управляван от водач на 34 години, се е блъснал във врата и ограда, и паркиран лек автомобил „Фиат Браво“, като е причинил значителни материални щети. От произшествието няма пострадали. Пробата за употреба на алкохол на водача е показала положителен резултат над 1,2 промила.

Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев