Сливен, кратки вечерни новини, 25.05.2023 г., четвъртък

Сливен
25.05.2023 / 16:07

На 27 май в Сливен предстои поредното издание на фермерския пазар за местни производители.

Общински съвет-Сливен открива процедура за подбор на кандидати за съдебни заседатели към съдебния район на Окръжен съд – Сливен мандат 2024-2027 г. и към съдебния район на Районен съд-Сливен за мандат 2023 – 2027 г.

Концертът на Владимир Ампов – Графа и на българската група „Intelligent Music Project“, бе кулминацията на честванията в Сливен на най-българския празник – 24 май.

559 чужденци са нощували през март в сливенските хотели.

През изминалото денонощие при контрола, осъществяван от екипи на ОДМВР-Сливен по времена на абитуриентските балове в областта, са съставени актове за закриване на предните регистрационни табели с надпис, който не отговаря на изискванията в Закона за движение по пътищата и за използване на нерегистрирани превозни средства, като и за използване на превозно средство с животинска тяга по пешеходната зона на град Сливен.

В навечерието на празника на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания — гр. Сливен, получи дарение – книги за работата на специалистите с децата.

Носителката на наградата „Аргира Жечкова“ Веселина Тонева дарява паричната равностойност от приза за доизграждането на православния храм „Света Петка“ в Сливен“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев