Сливен, кратки вечерни новини, 25.03.2023 г., събота

Сливен
25.03.2023 / 15:55

Анализ на потребностите от социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавата, и предложение за планирането им на общинско и областно ниво бяха обсъдени от членовете на Съвета по въпросите на социалните услуги към Общината.

Общината възстанови покривите на двете сгради на детска градина „Снежанка“ в сливенското с. Ковачите.

Първите 14 сдружения на собствениците в Сливен вече получиха средствата си от предвидените 50 процента общинско подпомагане за извършване на енергийно и техническо обследване.

Община Сливен отново ще подкрепи тази вечер кампанията „Часът на Земята“ на международната природозащитна организация „WWF“.

Близо 30 души се събраха пред сградата на Община Сливен днес на мирен протест в подкрепа на заплашения от експулсиране сливенски физиотерапевт Юсеф Алтабиб.

Данните за дейността на Окръжна прокуратура – Сливен през 2022 г. бяха оповестени по време на годишното отчетно събрание на Окръжна прокуратура – Сливен от прокурор Веселин Гангалов – административен ръководител на Окръжната прокуратура.

Над 1700 нарушения са констатирани за седмица по пътищата в Сливенско в рамките на специализирани операции по контрол на скоростта и правоспособност.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев