Сливен, кратки вечерни новини, 30.09.2022 г., петък

Сливен
30.09.2022 / 16:15

Община Сливен осигурява допълнителни паркоместа за хора с увреждания – екипи от общинското предприятие "Градска мобилност" вече разчертаха места в района на областната болница „Д-р Иван Селимински“.

Международният ден на възрастните хора беше отпразнуван с концерт днес, 30 септември 2022 г., в местността Хамам баир край Сливен – в празничната програма се изявиха 18 самодейни групи от пенсионерските клубове от Сливен и областта.

Община Сливен стартира прием на документи за предоставяне на топъл обяд по Програма за храни и основно материално подпомагане 2021-2027.

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните за месец октомври стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен, ученията ще започнат на 3 октомври.

Почитатели на борбата, граждани и гости на Сливен наблюдаваха откритите двубои в турнира по свободна борба, който се провежда днес в града.

Международен футболен турнир под егидата на УЕФА за девойки до 15 години започна днес в Сливен – в него участват националните отбори U15 на България, Северна Ирландия, Фарьорски острови и Черна гора.

ЮИДП-Сливен поздравява всички ловци и природолюбители с откриването тази събота, 1 октомври, на лова на едър дивеч.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев