Сливен, кратки вечерни новини, 29.09.2022 г., четвъртък

Сливен
29.09.2022 / 15:55

И тази година децата на Града под Сините камъни ще имат възможност да изразят таланта си в превърналия се в традиция конкурс „Аз и моят град“, 28-ото издание се организира от Община Сливен, в партньорство с Художествена галерия „Димитър Добрович“.

С музикална и танцова програма, подготвена от малчуганите от Детска градина „Здравец“ в кв. „Речица“, вчера, 28.09.2022 г., бе открита символично новата площадка за игра в двора на детското заведение – на събитието присъства кмета Стефан Радев.

Община Сливен приключи в кратки срокове възстановителните дейности по сериозните поражения след поройния дъжд в село Николаево.

Клубът на Станка Златева, с подкрепата на Община Сливен и спонсори, организира открит турнир по борба свободен стил на 30 септември – петък.

Пресконференция на областния управител Минчо Афузов и неговия заместник Антоний Андонов се състоя в Сливен – основна тема на пресконференцията бе участието на Областна администрация в подготовката и провеждането на парламентарните избори на 2 октомври.

Членове на секционни комисии в Сливен постоянно се отказват от участие в изборите, най-много са от ПП и БСП.

Шест са допълнително разкритите избирателни секции в 21 МИР Сливен – те ще бъдат в Старческия дом в Нова Загора, в МБАЛ "Хаджи Димитър" – Сливен, МБАЛ "Д-р Иван Селимински" – Сливен, Военна болница – Сливен, Женския затвор и Дома за стари хор в Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев