Част от офисите на Еконт в София и страната ще работят и в неделя

Част от офисите на Еконт в София и страната ще работят и в неделя
27.09.2022 / 09:19

От 2 октомври 2022 г. общо 21 офиса на Еконт в страната ще започнат да работят и в неделните дни между 10:00 и 14:00 часа. Това са офиси в големи и средни градове, където движението на пратките е по-активно.

 

Промяната е с цел да се улеснят максимално хората. Над 3 млн. души живеят в районите, в които водещата в сектора на куриерски, логистични и платежни услуги компания в България ще увеличи работната седмица с един ден.

 

„Даваме възможност на нашите клиенти да организират по-гъвкаво свободния ден с любимите си хора. Неделното работно време е и подкрепа за малкия бизнес, който е активен седем дни в седмицата и сам организира дейността си. Той ще е облекчение и за големите търговци в натоварените периоди, които предстоят.“, казва Лора Събева, управител на Еконт.

 

Това е втора новост само за няколко месеца, която Еконт извършва в полза на клиентите. В началото на април всички офиси и куриери на Еконт удължиха работното си време в събота до 15:00 часа.

 

С новото работно време в офисите на Еконт клиентите ще изпращат и получават пратки 7 дни в седмицата: поръчките от събота ще са налични още в неделя, а тези от неделя - в понеделник. В рамките на 24 часа, всеки потребител на Еконт в районите на тези 21 офиса, ще има възможност да вземе пратката си.

 

Офиси в следните градове ще очакват своите клиенти и в неделя: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

 

Повече подробности за адресите на офисите, които ще са отворени и в неделя, можете да намерите на сайта на компанията.

 

Отделно, в страната има и 35 Еконтомата, които работят денонощно. Чрез тези автоматизирани устройства клиентите на Еконт могат да изпращат и получават пратки сами, независимо от работното време на офисите.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев