Сливен, кратки вечерни новини, 26.09.2022 г., понеделник

Сливен
26.09.2022 / 16:00

Богата музикална програма и артисти от най-висока класа ще включва елегантният, 90-и юбилеен творчески сезон 2022/2023 на Симфоничен оркестър Сливен.

Служителите на Регионална здравна инспекция – Сливен изразяват пълната си подкрепа за обявения Националния протест на служителите на РЗИ, който ще се проведе на 26 септември 2022 г.

На 27 септември в камерната зала на Драматичен театър „Стефан Киров“ ще бъде представена пиесата „Лирични отклонения“.

БСП-Сливен предаде дарения на наводнените карловски села – в средата на месец септември беше организирана благотворителна кампания, в помощ на пострадалите от наводненията.

Художникът Александър Дойчинов е тазгодишният носител на награда „Добри Чинтулов“ – наградата ще бъде връчена на тържествена церемония в рамките на програмата за отбелязване на празника на Сливен – 26 октомври, Димитровден.

МБАЛ „Хаджи Димитър“ предлага на своите пациенти последно поколение рентгенов (DXA) остеоденситометър-EXСELLUS – апаратът изчислява стойността на костната минерална плътност, анализирайки образите придобити при сканиране на гръбначен стълб, бедрена кост и предмишница и определя риска от възникване на остеопоротични фрактури.

Едноименният тим на Сливен победи в Ямбол местния отбор с 3:1 – двубоят е от осмия кръг на Югоизточната Трета лига.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев