БСП - Сливен предаде дарения на наводнените карловски села

БСП - Сливен предаде дарения на наводнените карловски села
26.09.2022 / 10:25

В средата на месец септември беше организирана благотворителна кампания, в помощ на пострадалите от наводненията карловски села. Младежкото обединение на БСП – Сливен, съвместно с кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България” в Сливен, призоваха всички желаещи да помогнат на бедстващите наши сънародници като дарят продукти от първа необходимост. Даренията се събираха в местната партийна централа на областния град.

 

Близо 300 литра питейна вода, перилни и почистващи препарати за стъкла, за под, против мухъл, ръкавици, кофи, легени, нови комплекти спално бельо, одеяла, хавлии, лекарства, консервирана храна и продукти от първа необходимост, мокри кърпи, течен сапун бяха сред стоките, които успяхме да закупим и съберем по време на благотворителната кампания. Благодарни сме на всички, които откликнаха на призива ни да подадем ръка на хората, които в момента имат най-голяма нужда от нея. Бедствието в карловския район е неизмеримо, възстановяването ще е много бавно и трудно. Надяваме се чрез нашата кампания да успеем да вдъхнем надежда на пострадалите, че всичко ще е наред и заедно, с общи усилия, ще преминем през този така труден момент.

 

В събота всички събрани от Сливен дарения бяха предадени на колегите от БСП – Карлово, които още вчера са ги транспортирали до къщите на пострадалите и са ги предали, заедно с даренията на други социалисти от страната. Тепърва хората в пострадалите села ще се нуждаят от всякакви мебели, бяла техника, посуда, оборудване и обзавеждане за дома.

 

Отново призоваваме всички, които имат възможност да помагат, да се включат!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър на БСП-Сливен

Още снимки от новината

БСП - Сливен предаде дарения на наводнените карловски села
БСП - Сливен предаде дарения на наводнените карловски села

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев