Покана към медицинския бранш от Сливен и региона за среща-дискусия с доц. Антон Тонев

доц. Антон Тонев
24.09.2022 / 15:48

ПОКАНА към медицинския бранш в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и региона за среща-дискусия с доц. Антон Тонев, председател на Здравната комисия в 47-то Народно събрание

26 септември, 18:30 часа,

Зала "ЗАРА", гр.Сливен, бул. "Цар Освободител" 3

 

Доц. Тонев е доказан специалист хирург-онколог във Варна с над 10 години опит. Специалист е по лечение на доброкачествени и злокачествени заболявания на гастро-интестиналния тракт. Автор е на 198 научни статии и съобщения в страната и чужбина, с множество специализации в Европа и САЩ.

Доц. Тонев пое предизвикателството на законотворчеството, в името на по-добро здравеопазване и реформирането на здравната ни система, чрез промяна на законите в последния парламент.

За да върви България напред, е нужно да има здраво населения, което да получава бърза и навременна здравна грижа, да има програми за профилактиране, за да не се стига до тежки здравни казуси.

 

Тази среща не е свързана с каквито и да е политически ангажименти за участниците. Тя цели да постави началото на реформите в здравеопазването, които трябва да се случват от хората работещи с пациентите.

 

ВАЖНО: Моля, да потвърдите вашето присъствие до 26.09, 12:00ч., на тел. 087 711 2605, тъй като местата са ограничени и само хората включени в предварителния списък, ще имат достъп до срещата!

 

Организатори на срещата: Татяна Султанова и д-р Мария Ненчева

Още снимки от новината

д-р Мария Ненчева
Татяна Султанова

 

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев