Среща с избиратели от Пенсионерски клуб „Будители“ с представители на коалиция „Български възход“- Сливен

„Български възход“- Сливен
21.09.2022 / 16:36

На 21 Септември 2022 г., в Клуб на пенсионера „Будители“, Сливен, се състоя вълнуваща среща на избиратели-членове на клуба, учители, с водача на листата на коалицията, проф. д.ик.н. Стефан Симеонов (учител по призвание и диплома) и поставения след него адв. Любомир Кючуков (син на учители).

Пред изпълнената зала членове и съмишленици на клуба се запознаха с основните моменти от програмата на коалицията и дейността на двамата кандидати за народни представители в 48-то Народно Събрание.

Председателката на клуба, г-жа Иванка Калайджиева, даде началото на срещата с представянето на двамата кандидати от 21 МИР Сливен. Кратките анотации на жизнения и професионален път на двамата кандидати показаха, че те са познати на сливенската общественост и са дълбоко свързани с региона.

Като представители на листата, професорът и адвокатът отговориха на ред актуални въпроси от залата: „Как е формирана кандидатската листа за региона; Кои са мотивите да бъдат включени конкретния брой жени-кандидатки; Каква е визията на коалицията за данъчната система в страната; Какво е отношението към Европейския съюз и конкретно позицията на коалиция „Български възход“ към Унгария и нейния лидер по отношение провежданата там социалната политика.“ Представянето премина в емоционална атмосфера, свързана с разкази за минали спомени и настоящи действия, постъпки на единомишленици, съграждани и съидейници.

В хода на срещата домакини и гости се съгласиха, че на изборите на 2 Октомври трябва да се прояви висока активност, отговорна позиция и мисъл от страна на избирателите за доброто бъдеще на България.

Срещата приключи с покана от страна на представителите на ПП „Български възход“ да се гласува на предстоящите избори с Бюлетина № 15 за възхода на България.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев