Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 20.09.2022 г.

ОДМВР-Сливен
20.09.2022 / 09:48

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 19.09.2022 г. до 06,00 часа на 20.09.2022 г.

 

Сливен: Служители на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен са разкрили и иззели незаконно оръжие и боеприпаси. На 19 септември при извършване на проверка на имот в местността „Моллова гора“ край Сливен са намерени и иззети въздушна пушка, преправена в огнестрелно оръжие , и боеприпаси за нея. Оръжието е собственост на 54-годишен мъж от град Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при проверки в град Сливен на 19 септември. Извършена е проверка на 19-годишен младеж от село Гергевец. В него е намерено и иззето наркотично вещество-канабис. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В местността „Лозарски връх“ е извършена проверка на 32-годишен мъжо от град Сливен. В него е намерено и иззето наркотично вещество - канабис. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано МПС. Проверка е извършена на 19 септември на бул. „Самуиловско шосе“ в град Сливен. Установява се, че 48-годишен мъжо то село Орешак, област Хасково управлява лек автомобил „Пежо 307“, който не е регистриран по надлежния ред.

 

Котел: Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Котел при проверка в село Тича. На 19 септември, в 23,10 часа, в селото е спрян за проверка лек автомобил „Митсубиши“, управляван от 21-годишен мъж. С него е пътувал и мъж на 20 години, и двамата от село Тича. В 20-годишния пътник е намерено и иззето пликче, съдържащо суха листна маса, която пир теста е реагирала на марихуана. Двамата са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по кражба на ел.кабел от обект на ВиК в град Нова Загора. Кражбата е извършена за времето от 17 до 19 септември. Неизвестен извършител е срязал 72 метра захранващ кабел. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев