Сливен, кратки вечерни новини, 19.09.2022 г., понеделник

Сливен
19.09.2022 / 15:55

13 души сформираха поредната група от доброволци от сливенското село Глушник, която отпътува през почивните дни за пострадалото от наводнение карловско село Богдан.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 18 сигнала за произшествия в дните от 16 до 19 септември.

Нерегламентирана продажба на златни накити е установена на 16 септември при операция на Икономическа полиция и РУ-Сливен, съвместно със служители на Комисията за защита на потребителите- Бургас.

Половин Сливен днес е без вода от сутринта до полунощ заради изпълнението на строително-монтажните работи за: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен“.

На 16 и 17 септември край Сливенските минерални бани се проведе XVI-то Национално изложение по животновъдство, организирано от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството и Министерството на земеделието, с подкрепата на Държавен фонд „Земеделие“.

Трима младежи от Сливен оцеляха по чудо, когато снощи кола се обърна до бившата танкова бригада – автомобилът е бил обърнат по таван и сниман от случайни минувачи.

Отборът на Загорец /Нова Загора/ победи с 4:0 ФК Сливен в среща от седмия кръг на Югоизточна Трета лига на футболния шампионат.

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев