Сливен, кратки вечерни новини, 18.09.2022 г., неделя

Сливен
18.09.2022 / 15:55

Община Сливен се включи активно на 17 септември в кампанията „Да изчистим България заедно“.

Заради проливния дъжд се отмени концертът на Глория и бе прекъсната изявата на ансамбъл „Пирин“, община Сливен информира, че те ще бъдат поканени отново и публиката може да гледа изпълнението им.

Половин Сливен утре ще е без вода от сутринта до полунощ заради изпълнението на строително-монтажните работи за: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен.

Част от листата за народни представители от Демократична България – Сливен вчера се включи в кампанията за есенно почистване на природен парк „Сините камъни“.

Линия №116 няма да обслужва спирките по бул. "Тракия" и ул. "Георги Икономов" в кв. "Клуцохор" за месец заради подмяна на водопроводната мрежа по бул. ''Тракия''.

Областният управител Минчо Афузов участва в петък в разширено заседание на Министерски съвет с 28-те областни управители, на което бяха коментирани оперативни въпроси, свързани с нормалното протичане на изборния процес.

Няколко села в община Сливен продължават да бъдат без електроснабдяване, след снощната буря – в момента екипи на електроразпределителното дружество продължават да отстраняват авариите по електропреносната мрежа.

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев