Сливен, кратки вечерни новини, 17.09.2022 г., събота

Сливен
17.09.2022 / 16:26

Община Сливен предоставя над 50 хиляди декара на животновъдите в района за пасища и ще продължи с политиката си за подпомагане на този отрасъл с каквото може.

Десетокласничката в Хуманитарната гимназия Станка Димитрова получи своята награда за участието си в конкурса „Млад културен посланик“, организиран от Китайския културен център и посветен на зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 година.

Община Сливен се включи в кампанията „Да изчистим България заедно” на 17 септември 2022 г.

На територията на Областната дирекция в Сливен се провеждат специализирани операции по контрол на скоростта, правоспособност и установяване на водачи, употребили алкохол и/или наркотични вещества, безопасност на пешеходците и „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!”

Половин Сливен ще е без вода от сутринта до полунощ в понеделник заради изпълнението на строително-монтажните работи за: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен“.

С премиерата на спектакъла „Дездемона“ на 13 септември Сливенският драматичен театър откри новия си сезон.

В Областна администрация Сливен е монтирано специализирано устройство за електронно машинно гласуване (СУЕМГ), с цел практическо запознаване на гражданите с начина, по който ще се гласува на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври 2022 г.

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев