Български възход. Среща с граждани на Сливен

Български възход. Среща с граждани на Сливен
13.09.2022 / 11:08

Срещата на гражданите на Сливен с ръководството на ПП "Български възход" бе открита от сливенския бизнесмен Димитър Балакчиев, известен със своята благотворителност, който след кратък увод даде думата на Виолета Комитова, член на Изпълнителния съвет на партията. Тя поднесе извиненията на ген. Стефан Янев, принуден от пътя да се върне в София поради неотложност. (По късно той успя да присъства на събитието в Ямбол, като към него се присъединиха и част от кандидат депутатите на партията от Сливен.)

 

Вместо предвидените 70 места, залата побра над 120 души от всички социални прослойки, дошли на живо да видят, чуят и зададат своите въпроси. Присъстваха и представители на ПП "АБВ" - коалиционни партньори в коалицията "Български възход".

 

„Да тръгнем напред и нагоре, това сме вложили като символ в партия "Български възход". Искаме да работим с всички граждани, без значение кой от коя партия е, защото считаме, че националните ни интереси касаят всички нас.

Опитваме се да формулираме тези интереси – ясно, кратко и точно. Опитваме се да работим за тях и ще работим с всички съмишленици от всички възрастови групи, бедни, богати, средна класа, от всички партии, за да постигаме националните цели на държавата, защото тя е в състояние на криза след криза, които в крайна сметка водят до влошаване на живота. Обикалям много от град на град и виждам, че всички хора се оплакват от живота си. Няма един да каже, че е доволен. Ние се опитваме да тръгнем в друга посока в интерес на българските граждани и българския бизнес. За да променим всички области на живота си, трябва да имаме приходи в държавната хазна, а те се осигуряват от бизнеса. От хиляди малки, средни и големи предприятия, които произвеждат и пълнят хазната“, като за нас гражданите, и бизнеса са равнопоставени" каза Виолета Комитова.

 

Проф. Стефан Симеонов, водач на листата представи листата на кандидат - депутатите (дадени са с номерата за преференция):

101. Стефан Ангелов Симеонов

102. Любомир Владимиров Кючуков

103. Даниела Иванчева Василева

104. Мирослава Петкова Митева-Тенева

105. Георги Станчев Атанасов

106. Димитрина Иванова Русчева

107. Емилия Димитрова Петкова

108. Цветан Андонов Цанев

109. Полина Валтерова Тодорова

110. Надежда Илиева Иванова

111. Гюлджан Юсеинова Мюмюнова

112. Николай Димитров Манчев

 

"Да не допуснем градът да загине като Стария бряст. Той винаги да бъде цъфтящ, цветущ и жизнен - това е нашата цел", обяви професора.

 

Бюлетината на коалиция „Български възход“ е № 15.

 

Още снимки от новината

Български възход. Среща с граждани на Сливен
Български възход. Среща с граждани на Сливен
Български възход. Среща с граждани на Сливен
Български възход. Среща с граждани на Сливен
Български възход. Среща с граждани на Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев