Сливен, кратки вечерни новини, 12.09.2022 г., понеделник

Сливен
12.09.2022 / 16:06

45 години от началото на организираните тренировки по джудо в Сливен бяха отбелязани на среща на бивши джудисти, треньори и съмишленици.

Шестима доброволци от Сливен помагаха на пострадали при наводнението в село Богдан – те се отзоваха на молба от Сдружението на общините в България, изпратена до Община Сливен за осигуряване на доброволци.

Поп звездата Дара, примата на фолка Глория, новите любимци от “Керана и Космонавтите” и ансамбъл “Пирин” са сред гвоздеите в програмата на Фестивала на Стоте войводи, който ще се проведе на 16 и 17 септември.

Почина подполковник Красимир Александров – подполковник Александров беше достоен офицер и дългогодишен председател на Областната организация на СОСЗР в гр. Сливен.

Безплатни прегледи за туберкулоза ще се извършват от 8:00 до 12:00 часа от 12 до 23 септември, включително, в сектора по фтизиатрия към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен /до Отделението по инфекциозни болести/.

От Регионалното управление на образованието (РУО)-Сливен заявиха, че има готовност за началото на учебната година.

На предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори, в 21 Многомандатен избирателен район – Сливен в 247 избирателни секции ще се гласува машинно.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев