Сливен, кратки вечерни новини, 11.09.2022 г., неделя

Сливен
11.09.2022 / 15:50

На предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори в 21 Многомандатен избирателен район – Сливен в 247 избирателни секции ще се гласува машинно.

Най-младият кандидат за народен представител в област Сливен е 22-годишният Манол Димитров от ПП „Български национален съюз – Нова демокрация“, а най-възрастният – Захари Тасков от същата политическа партия.

Поп звездата Дара, примата на фолка Глория, новите любимци от “Керана и Космонавтите” и ансамбъл “Пирин” са сред гвоздеите в програмата на Фестивала на Стоте войводи, който ще се проведе на 16 и 17 септември.

Сливенският художник Веселин Дамянов-Вес бе отличен с Първа награда – златен медал, диплом и парична награда от 18-ия Международен конкурс за малки графични форми и екслибрис, провел се на остров Великополски в Полша.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи за: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“ във връзка с изграждането на водопровод ще бъде спряно водоподаването по бул. „Панайот Хитов“ от 11:00 ч. до 19:00 ч. на 12 септември.

БСП-Сливен почете 9 септември пред Братската могила в Сливенската градска градина и в село Струпец.

Безплатни прегледи за туберкулоза ще се извършват от 8:00 до 12:00 часа от 12 до 23 септември, включително, в сектора по фтизиатрия към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен /до Отделението по инфекциозни болести/.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев