Сливен, кратки вечерни новини, 08.09.2022 г., четвъртък

Сливен
08.09.2022 / 15:58

На днешното си редовно заседание местният парламент единодушно подкрепи предложението за изграждането на собствен фотоволтаичен парк за нуждите на община Сливен.

Местният парламент подкрепи изменението на бюджета и програмата на Община Сливен за Димитровден.

Продължава набирането на номинации за наградата „Милосърдие“ за 2022 г. – тя се присъжда за дългогодишна дейност и проявен професионализъм, за научни достижения, за висока гражданска отговорност в областта на здравеопазването и социалната политика на община Сливен.

Света литургия събра днес в храм „Рождество Богородично“ жители и гости на сливенското село Скобелево, поводът бе двойният празник – на храма и на селото.

Урологът д-р Цветан Лазаров от Катедрата по урология на Александровска болница – София, ще преглежда в Сливен на 17 септември.

Над 550 елитни български животни ще участват в 16-тото издание на Националното животновъдно изложение, което ще се проведе на 16 и 17 септември до разклона за с. Мечкарево.

Отборът на ФК Сливен записа тежка загуба в Югоизточна Трета лига на футболния шампионат – в мач от петия кръг в Казанлък младите сливенски футболисти бяха победени от местния Розова долина със 7:2.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев