Фиген Шенол с докосващо видео в дебютната си песен „Истинска любов”

Фиген Шенол
08.09.2022 / 09:44

Финалистката от Националния конкурс за забавна песен "Бургас и морето" 2022 Фиген Шенол представя в национален ефир своя първи сингъл. Младата изпълнителка е запленена още от дете от музиката, която става неизменна част от живота й.

Чаровната студентка е само на 18 години, но е носителка на престижни награди от конкурси в България и чужбина. За дебютната си авторска песен тя се доверява на доказан екип от професионалисти. Музиката и аранжиментът са на композитора Светослав Лобошки, текстът на писателката Христина Димова. Огън, страст, чар, магнетизъм са ключовите думи към сценарийния сюжет на видеото, режисирано от Иван Димитров – Torex.

Топлият и лиричен глас на Фиген докосва всеки, който е чул песента. Арт видеото е новаторско за националния ефир на България. Режисьорът е изградил двойна експозиция между прекрасната природа на България и красотата на Фиген, чието име, преведено от турски, означава „букет от цветя ”. Със своя талант младата изпълнителка поднася на почитателите си букет от незабравими емоции.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев