Сливен, кратки вечерни новини, 06.09.2022 г., вторник

Сливен
06.09.2022 / 15:53

Тържествена церемония по повод 137 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия се проведе днес в Сливен.

Кметът Стефан Радев и председателя на общинският съвет Димитър Митев поздравиха жителите на община Сливен по случай Съединението.

Ръководството на „Югоизточно държавно предприятие” ДП – Сливен, поздравява всички българи по повод 137-та годишнина от Съединението на България.

Тази вечер жители и гости на Сливен ще имат възможност да гледат безплатна прожекция на българския филм „Петя на моята Петя”.

18-та Национална конференция с международно участие „Образователни технологии 2022“ ще се проведе на 7 и 8 септември в Каварна – проявата се организира с подкрепата на Община Сливен от Технически университет-София, Инженерно-педагогически факултет-Сливен, катедра „Педагогика и мениджмънт“, Съюза на учените в България, Научно-технически съюзи – Сливен.

„Демократична България“ – Сливен, ще открие официално предизборната си кампания на 8 септември, четвъртък, пред НТС.

Служители на Районно управление-Сливен към ОДМВР провеждат срещи с представители на местната власт и жители в малките населени места на община Сливен по въпроси, свързани със сигурността и обществения ред.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев