Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 05.09.2022 г.

ОД МВР - Сливен
05.09.2022 / 10:40

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 02.09.2022 г. до 06,00 часа на 05.09.2022 г.

 

Нова Загора: Служители на РУ-Нова Загора са установили товарен автомобил, който се движи с регистрационни табели, издадени за друго МПС. Проверката е извършена на 2 септември, около 12,15 часа, на ул.“Петко Енев“в град Нова Загора. 33-годишен мъж от същия град управлява товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ с поставени регистрационни номера, издадени за лек автомобил „Опел Астра“. По случая е образувано бързо производство.

 

Сливен: 32-годишна жена от град Сливен е хваната да управлява лек автомобил „БМВ 316“ след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 4 септември, около 22,00 часа, на бул. „Бургаско шосе“ в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

 

62-годишен мъж от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „Нисан“ с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС. Той е спрян на 2 септември, около 15,30 часа, на ул.“Д. Кавалджиев“ в град Сливен. В хода на проверката се установява, че водачът управлява след употреба на наркотични вещества. При проверката с техническо средство, извършена на място, уредът е показал положителен резултат за употреба на наркотици. По случая са образувани две досъдебни производства.

 

Котел: Служители на РУ-Котел и РДГ-Сливен са извършили съвместни проверки на ловци в землищата на селата Тича, Филаретово и Ябланово. Проверени са ловци, излезли на ловен излет, относно правилното носене на ловно оръжие и спазване разпоредбите на ЗОБВВПИ и ЗЛОД. Нарушения не са констатирани.

Съвместните проверки продължават на територията на ОДМВР-Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев