Сливен, кратки вечерни новини, 03.09.2022 г., събота

Сливен
03.09.2022 / 15:51

Пиесата на носителката на „Пулицър“ Пола Вогъл поставя на сливенска сцена, за пръв път у нас, режисьорът и писател Петър Денчев – премиерата е на 13 септември.

С концерт в зала „Сливен“ Спортно училище „Димитър Рохов“ отбеляза началото на учебната 2022/2023 г. – проявата е и жест на признателност от страна на учителския колектив и учениците към директора на училището Наташа Иванова по повод предстоящото й пенсиониране.

Притежателите на електронен подпис или персонален идентификационен код (ПИК) на НАП да актуализират по електронен път своите имейл адреси и телефони за контакт, апелират от офиса на приходната агенция в Сливен.

Районната избирателна комисия в Сливен има готовност да постави 5 броя специализирани устройства за електронно машинно гласуване (СУЕМГ), с цел практическо запознаване на гражданите с начина, по който те ще гласуват на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври 2022 г.

Пред пълната зала Галерия в "Национал Палас" снощи "Коалиция БСП за България" откри официално предизборната си кампания.

Приемът за безплатните ИТ обучения за ученици на Училищна Телерик Академия в Сливен е отворен.

Изложба, посветена на Иван Кирков, ще бъде открита на 8 септември в ХГ „Димитър Добрович“ Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев