Сливен, кратки вечерни новини, 31.08.2022 г., сряда

Сливен
31.08.2022 / 15:52

Жители и гости на Сливен вчера имаха възможност да наблюдават финала от втория полуетап на 69-ата Международна колоездачна обиколка на България.

Мобилна експозиция, посветена на 150 годишнината от създаването на т.нар Цариградска библия и нейният превод, направен от Петко Славейков, гостува в Сливен – шатрата на експозицията е разположена в центъра на Сливен, до магазин „ПЕЧ“.

Бивш шеф на баретите в България води листа за предстоящите избори в Сливен – това става ясно от решение 28 на РИК от 30 август.

Община Сливен бе домакин на обучение, свързано с новите моменти в приложението на декларациите по Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /ЗПКОНПИ/ в местното самоуправление.

Областният управител Минчо Афузов проведе среща с Павлин Костов, директор на „Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов“, във връзка с предстоящия отоплителен сезон.

Държавен куклен театър Сливен открива своя 61-ви сезон с „АРТЕМ“ – проектът е творческа колаборация между ДКТ-Сливен и „АРС АКТИВА“, финансиран по програма „Дебюти“ от Национален фонд култура.

МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен обявява конкурс за лекари-специализанти за места, финансирани от държавата.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев