Сливен, кратки вечерни новини, 29.08.2022 г., понеделник

Сливен
29.08.2022 / 16:02

Отборът на ФК Сливен записа първа победа в Югоизточна Трета лига на футболния шампионат – в мач от четвъртия кръг в неделя на стадион „Хаджи Димитър“ младите сливенски футболисти се наложиха със 7:1, на полувремето 5:0, срещу Верея /Стара Загора/.

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври.

Днес БСП-Сливен ще регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври.

С много труд и усилия Младежкото обединение в БСП-Сливен почистиха и освежиха детска площадка в централната част на града.

До 17 септември включително избирателите могат да подадат заявление за гласуване по настоящ адрес – заявлението може да се подаде лично в Центъра за административно обслужване на община Сливен.

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще изнесат концерт на 31 август на крепост „Туида“.

Обществен дарителски фонд (ОДФ) – Сливен започна кампания за събиране на средства за психорехабилитационна програма за украински деца, загубили родители във войната.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев